... 1

ЦЕНТАР ЗА СПОРТ И ТУРИЗАМ - СРБОБРАН


-


O ЦЕНТРУ


Центар за физичку културу,  рекреацију и туризам Србобран је основано 2002.године и тренутно има 16 запослених радника. Центар је установа чији је оснивач СО Србобран и којој је дато на коришћење и управљање 2 кључна објекта, а то су: спортска хала у Србобрану и одмаралиште Србобран у Сутомору.
Спортска хала у Србобрану је вишенаменског типа у чији састав улази: мала сала, велика сала, теретана, куглана, шах сала и ресторан. Корисници сале су спортски клубови, школе и рекреативци, а погодна је и за одражавање разних видова манифестација (фестивала, сајмова, концерата...).

Одмаралиште ″Србобран″  је модерно троспратно здање у центру Сутомора, смештено уз саму морску обалу. Одмаралиште се сврстава у хотеле Б категорије
Погодно је за одмор током целе године. Савремено је опремљено и располаже са 104 лежаја распоређених у 34 собе. Ту су два четворокреветна апартмана који гледају на море, 14 двокреветних соба (5 са погледом на море), 6 трокреветних соба са погледом на море, 10 четворокреветних соба (4 са погледом на море), 2 петокреветна апартмана (непотпуно опремљени), сала за друштвена окупљања и дневни боравак. Све собе имају терасу, а у приземљу одмаралишта налази се кафе и посластичарница.
 
ЦЕНТАР ЗА СПОРТ И ТУРИЗАМ
СРБОБРАН
Тел: 021/ 731-279, 732-888
Трг Младости бб, Србобран
email: cst.srbobran@eunet.rs

Директор Центра за спорт и туризам
Маја Крстић


Одмаралиште ″Србобран″


Одмаралиште "Србобран" у Сутомору послује у саставу "Центра за спорт и туризам" Општине Србобран. Модерно троспратно здање одмаралишта смештено је у центру Сутомора, уз саму морску обалу и једну од највећих плажа у овом делу Јадрана, која гледа на отворено, бисерно чисто море.


Одмаралиште је погодно за одмор током целе године. Савремено је опремљено и располаже са 104 лежаја распорођених у 34 собе. Ту су два четворокреветна апартмана, двокреветне, трокреветне и четворокреветне собе, сала за друштвена окупљања и дневни боравак. Све собе имају сопствену терасу и купатило, а у приземљу одмаралишта налази се кафе и посластичарница. Исхрана гостију организована је у ресторану са четири звездице у непосредној близини одмаралишта.

Услуге гостима се пружају на бази полупансиона, пансиона и ноћења. Искуство у раду са гостима дуже од 15 година гаранција је квалитета услуга, а љубазност и предусретљивост су главна одлика особља одмаралишта.

Сутоморе је живо место са богатим дневним и ноћним садржајима. Сутоморска плажа је песковита и дуга је 1250 м, а у њеном залеђу се налазе бројни ресторани, кафеи и дискотеке.Истичемо предност локације самог насеља. Лети је Сутоморе врло живо медитеранско место с богатим дневним и ноћним садржајима. Смештено уз пругу Београд - Бар, Јадранску магистралу и у непосредној близини луке Бар (око шест километара). Сутоморе је добро повезано са другим познатим туристичким местима (Острог, Петровац, Будва, и др.), што омогућава организацију једнодневних излета.

Туристичка понуда на плажи је богата (изнајмљивање лежајки, сунцобрана, педалина, даске за једрење), а могући су и излети - закуп чамаца за обилазак обале, риболов или обилазак обале у организованим турама.


До Сутомора се најлакше може доћи аутом или возом (Суботица-Врбас-Н. Сад-Београд-Бар). Воз стаје и у Сутомору.


# 1