СИСТEМ 48 СAТИ     С Р Б О Б Р А Н

Интерактивна веб апликација за брзе одговоре грађанима по систему 48 сати * Брза пријава комуналних проблема


...Брза пријава комуналних проблема за грађане Србобрана, Турије и Надаља...

write
search
Main
interactive
СИСТЕМ 48 САТИ СРБОБРАН
Interactive E-government Application
Srbobran48.rs

Како функционише Систем 48 ?

За решавање Ваших проблема од сада је довољно да се региструјете, пријавите и поставите Ваш захтев на овом порталу. Уколико желите можете нам поставити питање телефоном (021/730-020, локал 105) или е-мејлом на info@srbobran.rs. Цео систем је осмишљен тако да би Вама био на услузи и као такав Вам стоји на располагању 24 сата дневно. Сваком Вашем захтеву посвећијемо пуну пажњу. Начин регистрације на сајту је веома једноставан и сличан је начину регистрације на Facebook или Twitter сервисе.
ON-LINE апликација за брзе одговоре грађанима Србобрана... У најкраћем року дежурне службе јавних предузећа излазе на терен уколико је потребно. За најкасније 48 сати ћете добити одговор о статусу решавања Вашег проблема. excellent
Развој СИСТЕМ 48 поспешује позицију наше локалне самоуправе и тиме нас ставља испред осталих градова и општина, што ће нам омогућити нове инвестиције и отварање радних места.
СИСТЕМ 48 представља јединствен информациони систем који служи за боље управљање градом и квалитетнијом контролом јавних предузећа и установа. Обједињујући рад свих јавних предузећа и установа у граду (према потребама грађана) Систем 48 даје брзо решавање проблема и захтева грађана, праћење и располагање средствима на нов, модеран, транспарентан и функционалан начин заснован искључиво на потребама грађана, техничким подацима и чињеницама.
Систем је у потпуности у функцији грађана, а поред решавања комуналних проблема нуди и могућност двосмерне комуникације грађана и са осталим јавним предузећима и установама у општини Србобран.
Систем је двосмеран јер можете више пута постављати питања и коментарисати неки проблем, уколико сматрате да проблем и даље није решен, а на сајту је одговорно лице поставило статус на "решено". Коначан статус предмета (пријаве) ће бити одређен према чињеничном стању на терену. Систем је почео са радом у новембру 2012. године и до данашњег дана је свакодневно усавршаван и унапређиван.Услови за одговорне особе (које одговарају грађанима):

Уколико сте одговорна особа у неком јавном предузећу или установи Србобрана, можете се јавити да вам креирамо администраторску лозинку, како бисте лично одговарали грађанима, други начин је да нам прослеђујете одговоре е-маилом на питања која Вам поставе грађани (а која сте добили од главног администратора В.С.).
Уколико преузмете администраторску лозинку онда би требало да редовно (свакодневно) пратите овај сајт и питања грађана на њему. Главни администратор је уједно координатор и аутор ове апликације, тако да све примедбе у циљу побољшања исте можете слати њему.
У сваком случају надлежне одговорне особе ће добијати и даље е-маилове са питањима грађана. Чим прими одговоре од одговорних особа, главни администратор сајта ће их поставити, уколико одговорна особа лично не постави одговор на сајт.Услови коришћења апликације за грађане:

Непримерене постове и пријаве бришемо без упозорења. Корисници који не поштују правила коришћења апликације (постављање великог броја постова у кратком временском интервалу - спамовање, нејасне и необразложене пријаве, постављање новог поста, а да Вам није одговорено на стари и слично) биће блокирани без упозорења.
ОПШТИНА СРБОБРАН
Трг Слободе 2, 21480 Србобран
АП Војводина, Република Србија
Тел: 021.730.020; локал 105 
(Сваког радног дана од 7 до 15 часова)


TradeMarkCopyrightsPatentsInvetions
All rights reserved. Copyright © 2015. ОУ СрбобранWeb Informer Buttonhtml5 gotop