JAVNI POZIV ZA PRIVREDNE SUBJEKATE U SPROVOĐENjU MERA ENERGETSKE SANACIJE NA TERITORIJI OPŠTINE SRBOBRAN – ISTEKAO

 

prozori

Predmet Javnog poziva jeste izbor privrednih subjekata za sprovođenje aktivnosti na realizaciji mera energetske efikasnosti i to:
Mera 1. – Zamena (nabavka sa ugradnjom) spoljnih prozora i vrata i drugih transparentnih elemenata termičkog omotača sa odgovarajućim termičkim svojstvima prema negrejanim prostorijama, na, porodičnim kućama i stanovima, sa pratećim građevinskim radovima. Planirana ukupna sredstava za sufinansiranje mere: 2.000.000,00 dinara.
Mera 2. – Nabavka i instalacija kotlova, na prirodni gas i/ili biomasu (drvni pelet, briket, sečka), grejača prostora za porodične kuće. Kotlovi i etažne peći na biomasu (drvni pelet, briket, sečka) treba da imaju najmanji stepen efikasnosti od 85%. Kotlovi i etažne peći na prirodni gas treba da imaju najmanji stepen efikasnosti od 90%. Planirana ukupna sredstava za sufinansiranje: 500.000,00 dinara.
Na javnom konkursu mogu učestvovati privredni subjekti koji vrše isporuku i radove na ugradnji materijala, opreme i uređaja i ispunjavaju sledeće uslove:
-da su upisani u registar APR-a, a registrovani su kao privredna društva i preduzetnici najmanje šest meseci od dana podnošenja prijave,
-da nad njima nije pokrenut stečajni postupak ili postupak likvidacije,
-da imaju ateste za materijale i proizvode.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>