Јавни позив за избор коизлагача за наступ на Сајму предузетништва и старих заната који ће се одржати на Новосадском сајму од 21-22.03.2022. године

Покрајински секретаријат за привреду и туризам ће на Новосадском сајму у Новом Саду омогућити представљање предузетника и занатлија из Аутономне покрајине Војводине. Право наступа на резервисаним штандовима Cекретаријата имају:

  1. предузетници;
  2. предузетници из АП Војводине који се баве старим и уметничким занатима.

Излагачима ће на штандовима бити обезбеђено заједничко представљање и излагачко место. Излагачи самостално организују и сносе трошкове пута и промотивног материјала.

Пријава на Јавни позив подноси се на обрасцу, који се може преузети са сајта www.spriv.vojvodina.gov.rs, доставља се у затвореној коверти на адресу: Покрајински секретаријат за привреду и туризам, 21000 Нови Сад, Булевар Михајла Пупина број 16, са назнаком на лицу коверте: „пријава на Јавни позив за наступ на САЈМУ ПРЕДУЗЕТНИШТВА И СТАРИХ ЗАНАТА који ће се одржати на Новосадском сајму од 21.-22.03.2022.„. Попуњене, потписане и оверене пријаве са логом и прилозима послати поштом или доставити лично у Секретаријат.

Испуњеност услова и избор излагача утврђују организатори у складу са Правилима о  учествовању на сајму. Одлука о избору доноси Покрајински секретар за привреду и туризам.

Контакт телефон за информације 0214874481.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЈЕ ОТВОРЕН ДО 15. МАРТА 2022. ГОДИНЕ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>