bojan

Za sve prvake knjiga „Pažljivkova pravila u saobraćaju“

 

Opština Srbobran u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, obezbedila je i ove godine svim prvacima u školama na teritoriji naše opštine udžbenik “Pažljivkova pravila o saobraćaju” i raspored časova.

na mađarskomIMG_20210128_125905

Knjigu o bezbednosti u saobraćaju dobiće 154 đaka prvaka u 4 osnovne škole. U ovoj knjizi obrađene su teme vezane za pešačenje i prelazak ulice, igru, vožnju automobilom, vožnju bicikla, ponašanje na selu i prelazak preko pruge. Opisane su sve situacije u kojima se deca mogu naći bilo samostalno, u društvu ili sa nekim starijim.

Cilj ove saradnje je povećanje bezbednosti saobraćaja i edukacije đaka prvaka kako bi bili bezbedni na putu od škole do kuće.

Za naše predškolce smo smo pripremili bojanke “Pažljivkova pravila u saobraćaju” namenjena njihovom uzrastu u kojima je glavni lik upravo Pažljivko koji zna sve o saobraćaju.

bojanka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>