Javni poziv za izbor koizlagača za nastup na Sajmu preduzetništva i starih zanata koji će se održati na Novosadskom sajmu od 21-22.03.2022. godine

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam će na Novosadskom sajmu u Novom Sadu omogućiti predstavljanje preduzetnika i zanatlija iz Autonomne pokrajine Vojvodine. Pravo nastupa na rezervisanim štandovima Cekretarijata imaju:

  1. preduzetnici;
  2. preduzetnici iz AP Vojvodine koji se bave starim i umetničkim zanatima.

Izlagačima će na štandovima biti obezbeđeno zajedničko predstavljanje i izlagačko mesto. Izlagači samostalno organizuju i snose troškove puta i promotivnog materijala.

Prijava na Javni poziv podnosi se na obrascu, koji se može preuzeti sa sajta www.spriv.vojvodina.gov.rs, dostavlja se u zatvorenoj koverti na adresu: Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, 21000 Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina broj 16, sa naznakom na licu koverte: „prijava na Javni poziv za nastup na SAJMU PREDUZETNIŠTVA I STARIH ZANATA koji će se održati na Novosadskom sajmu od 21.-22.03.2022.„. Popunjene, potpisane i overene prijave sa logom i prilozima poslati poštom ili dostaviti lično u Sekretarijat.

Ispunjenost uslova i izbor izlagača utvrđuju organizatori u skladu sa Pravilima o  učestvovanju na sajmu. Odluka o izboru donosi Pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

Kontakt telefon za informacije 0214874481.

JAVNI POZIV JE OTVOREN DO 15. MARTA 2022. GODINE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>