UKLJUČI SE I TI NA KREIRANJE PLANA RAZVOJA VOJVODINE

Pokrajinski sekretarijat za regionali razvoj,međuregionalnu saradnju i lokaknu samoupravu je u martu mesecu započeo fazu izrade PLANA RAZVOJA AP VOJVODINE 2022-2030G.

Plan razvoja je najvažniji razvojni dokument,koji daje starteški okvir na osnovu koga se definišu konkretne aktivnosti i usmeravaju resursi.Na taj način će se značajno uticati na unapređenje uslova života i rada u Vojvodini.

U cilju informisanja i uključivanja javnosti u definisanje vizije i ciljeva PLANA RAZVOJA AP VOJVODINE 2022-2030G.svim građanima je dostupna internet stranica planrazvojaapv.rs.

Označavanjem tri od 19 ponuđenih oblasti u jednostavnom grafičkom prikazu u okviru rubrike „UKLJUČI SE I TI“ na ovoj stranici,građani mogu da biraju one oblasti koje smatraju najvažnijim za kvalitet njihovog života i u kojima žele da vide najveći napredak u ravoju Vojvodine do 2030g.

Glasanje je anonimno i trajaće do 24.3.2022g.Na ovoj stranici nalazi se i UPITNIK koji omogućava građanima da daju svoje mišljenje o stanju u ključnim oblastima.

Link za glasanje:

https://www.planrazvojaapv.rs/

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>