JAVNI POZIV ZA PROGRAM PODRŠKE MALIM I SREDNjIM PREDUZEĆIMA PRI APLICIRANjU ZA PRISTUP EU FONDOVIMA

Privredna komora Srbije u saradnji sa Komorskim investicionim forumom Zapadnog Balkana 6 (KIF ZB6) poziva vas da se prijavite i učestvujete u projektu pružanja tehničke asistencije mikro, malim i srednjim preduzećima (MMSP) pri apliciranju za EU fondove. Ovu aktivnost Privredna komora Srbije sprovodi u okviru projekta podrške Evropske Unije nacionalnim komorama Zapadnog Balkana i u potpunosti je finansirana od strane EU. 

Proces selekcije počinje registracijom na platformi, nakon čega sledi prolazak kroz kurs i test spremnosti i ocenjivanja, zatim onlajn intervju sa kompanijama koje su položile test prilikom čega ćemo razgovarati o vašoj ideji i trenutno otvorenim pozivima na koje možete da se prijavite. Kurs je osmišljen tako da na najefikasniji način edukuje potencijalne kandidate, kroz primer poziva za podnošenje predloga projekta. Omogućava malim i srednjim preduzećima da na praktičnom primeru imaju direktan uvid u jedan od potencijalnih poziva i provere svoje znanje kroz bodovanje. Proces se završava evaluacijom, nakon čega će dabrane kompanije dobiti obaveštenje putem mejla.

Rok za podnošenje prijava za program podrške malim i srednjim preduzećima pri apliciranju za pristup EU fondovima, odnosno prijavljivanje kompanija na platformi je 09. septembar 2022. godine.

Za sve dodatne informacije i pitanja kontaktirajte kolege iz Centra za KIF putem mejla: zapadnibalkan@pks.rs ili broja telefona: +381 11 414 94 79.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>