Objavljen je treći po redu konkurs „Srbobran pun cveća“

Objavljen je treći po redu konkurs „Srbobran pun cveća“, u okviru kojeg stanovnici opštine Srbobran mogu uporediti svoje veštine i kreativnost u baštovanstvu. Svrha takmičenja je da se pokaže koliko su lepi balkoni i bašte naših sugrađana, koliko se stanovnici trude da svoj dom učine lepšim i atraktivnijim.

O konkursu:

Prijave se vrše slanjem ovogodišnjih fotografija balkona, dvorišta, ili bašti ukrašenih cvećem. Pošaljite najmanje 5, a najviše 15 fotografija bašte, sa adresom i kontakt podacima, na e-mail adresu: orchidea.szenttamas@gmail.com. Ukoliko nekome treba pomoći oko fotografisa, Udruženje žena “Orhideja” stoji im na raspolaganju. Više informacija možete dobiti na broj telefona: 063 88 040 26.

Konkurs je otvoren i trajaće do 1. avgusta 2023. godine, datum do kog se mogu slati fotogragije, što je dovoljno vremena da se osmisli i napravi lepa cvetna bašta. Stručni žiri će na terenu, u unapred dogovorenom terminu, pogledati bašte koji su uđu u uži krug, nakon čega će doneti odluku o pobedniku. Za najlepše i najurednije bašte dodeliće se nagrada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>