Prosleđujemo poziv za događaj, Dan dobavljača – Agrobiznis 2023g.

U nastavku vam prosleđujemo poziv za B2B događaj, Dan dobavljača – Agrobiznis 2023. u organizaciji Razvojne agencije Vojvodine. 

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da učestvujete na događaju Dan dobavljača – Agrobiznis 2023, u organizaciji Razvojne agencije Vojvodine – RAV. Kao i prethodnih godina,  ovaj događaj okupiće domaće i strane kompanije koji posluju na teritoriji AP Vojvodine, kao i strane kompanije iz sektora poljoprivrede -  sa fokusom na prehrambenu i prerađivačku industriju. Cilj RAV-a je da okupi i poveže domaće i strane privrednike,  pomogne domaćim kompanijama da uđu u dobavljačke lance stranih kompanija i započnu ili povećaju izvoz.

Prošlogodišnji Dan dobavljača – Agrobiznis 2022.  je bio izuzetno uspešan. Održano je preko 110 B2B onlajn sastanaka između trgovinskih lanaca, sa malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima, poljoprivrednim gazdinstvima i zadrugama.  Više informacija možete pronaći na https://rav.org.rs/sr/dan-dobavljaca-main/

Ove godine Dan dobavljača – Agrobiznis 2023. održaće u uživo formatu:

DATUM ODRŽAVANJA:                 24.05.2023.

MESTO ODRŽAVANJA:                   Kongresni centar Master, Novi Sad

KOTIZACIJA:                                       Učešće je besplatno*

ROK ZA PRIJAVU:                             15.5.2023.

REGISTRACIJA ZA B2B:                   Dan Dobavljača – Agrobiznis 2023

*Dan dobavljača – Agrobiznis se ove godine održava u okviru 90. Međunarodnog Poljoprivrednog sajma, koji se održava od 20 – 26. maja. Da biste ušli u Kongresni centar potrebno je da uzmete dnevnu kartu za sajam u iznosu od 700 RSD, sa kojom imate pristup Kongresnom centru i B2B sastanima, ali i celoj sajamskoj izložbi, sa preko 1.000 izlagača iz 20 zemalja.

 Bila bi nam izuzetna čast da prihvatite naš poziv i budete deo ovogodišnjeg velikog okupljanja domaćih i stranih agrobiznis kompanija, i nadamo se da će to rezultirati novim partnerstvima i poslovnim uspesima.

image001

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>