Novi nacionalni nagradni konkurs ,,100 uspešnih poslovnih žena” Javnog preduzeća „Pošta Srbije“, Beograd

Novi nacionalni nagradni konkur Pošte Srbije ,,100 uspešnih poslovnih žena”, za podršku ženskom preduzetništvu i biznisima u vlasništvu žena.

Konkurs je do 8. aprila 2024. otvoren za sve preduzetnice i zakonske zastupnice ili osnivačice malih preduzeća sa teritorije cele Srbije, uključujući zemljoradničke zadruge, zanatske radnje, ustanove, udruženja, kao i za žene nosioce porodičnog poljoprivrednog gazdinstva.

Prijave se vrše u jednostavnom postupku, on-lajn prijavljivanjem na internet stranici http://preduzetnice.posta.rs/.

Kriterijumi za ocenjivanje su pored uspešnosti prezentovane poslovne aktivnosti i biznis ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, kao i društveno-odgovorne aktivnosti. Prijave će ocenjivati stručna Komisija za sprovođenje nagradnog konkursa „100 uspešnih poslovnih žena”.

Za 100 najuspešnijih kandidatkinja Pošta će obezbediti besplatan oglasni prostor u poštama širom Srbije, u vidu predstavljanja u brošuri koja će bez naknade biti dostupna korisnicima poštanskih usluga, kao i njihovu prezentaciju na monitorima u poštama.

Izuzetno, za ovaj treći po redu nacionalni nagradni konkurs Pošte Srbije, značajno je povećan nagradni fond i ovo je prvi put da je Pošta Srbije za svih 100 budućih pobednica konkursa obezbedila specijalne nagrade – edukacije na različite najaktuelnije teme iz oblasti vođenja i razvoja biznisa, koje sprovodi Privredna komora Srbije (PKS).

Uslovi konkursa dostupni su na internet stranici http://preduzetnice.posta.rs/.

Za dodatna pitanja na raspolaganju je imejl adresa konkurspreduzetnice@posta.rs.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>