Konkurs za čistije i zelenije škole- bespovratna sredstva

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu i šumarstvo raspisao je konkurs za dodelu sredstava za učestvovanje u realizaciji programa „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“.

Cilj javnog poziva za dodelu sredstava za učestvovanju u realizaciji programa „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“ jeste postizanje čistijeg i zelenijeg ambijenta u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.

Za čistije i zelenije škole 600.000 dinara

Bespovratna finansijska sredstva koja se dodeljuju po ovom Javnom pozivu iznose 600.000,00 dinara.
Bespovratna finansijska sredstva koja se dodeljuju po Javnom pozivu namenjena su za zakup prostora, putne i troškove boravka, izradu dizajna i štampanja promotivnog i stručnog materijala za učesnike i nastavnike koji su učestvovali na projeketu „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“.

Pravo učešća imaju nevladine organizacije koje imaju zaključen Protokol o saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo o programu „za čistije i zelenije škole u Vojvodini“.

Uslovi za učešće na javnom pozivu

  1. Da je izrađen program „Za čistje i zelenije škole u Vojvodini“;
  2. Da je podnosilac prijave regulisao poreske i druge dospele obaveze iz javnih prihoda za 2021. godinu;
  3. Podnosilac prijave mora imati sedište na teritoriji jedinice lokalne samouprave sa teritorije AP Vojvodine i mesto realizacije mora biti na teritoriji jedinice lokalne samouprave sa teritorije AP Vojvodine;
  4. Podnosilac prijave ne sme imati neispunjenih ugovornih obaveza prema Pokrajinskom sekretarijatu;
  5. Da se plaćanje vrši na tekući račun dobavljača ili gotovinski, a plaćanja putem kompenzacije i cesije neće biti priznata.

Konkurs je otvoren do 15. jula.

Konkurs u celini preuzmite OVDE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>