Raspisan RISE konkurs – Poziv za mlade sa dobrim idejama za društvo

Ukoliko imaš između 18 i 35 godina, motivaciju i želju da sa svojim timom utičeš pozitivno na svoju zajednicu, a istovremeno i zarađuješ, RISE je prilika za tebe! 

RISE – Regionalni inkubator za socijalno preduzetništvo je projekat za motivisane i posvećene mlade ljude, koji su spremni da izdvoje vreme za učenje i doprinesu pozitivnim promenama na Zapadnom Balkanu. Naš cilj je da podržimo ideje sa snažnom društvenom misijom koje će region učiniti boljim mestom. Ovaj besplatni program podrške za razvoj ideja socijalnog preduzetništva je tokom protekle dve godine okupio više od 250 mladih nosioca promena, preduzetnika i preduzetnica, a sada i ti možeš da budeš jedan/jedna od njih!Prijave za program otvorene su do 30. oktobra u 23:59!   

Ako imaš ideju ili inovativno rešenje za novi i bolji pristup obrazovanju, osnaživanju žena, kulturi, ruralnom razvoju, zdravlju ili zaposlenosti u svojoj zajednici, veštine, znanje i iskustvo socijalnog preduzetništva pomoći će ti da rešiš socijalna ili  pitanja zaštite životne sredine koja te posebno interesuju i daće ti priliku da zaradiš dok to radiš!  

RISE program sastoji se od 2 faze – ideacije i inkubacije. Tokom 3 meseca faze ideacije gradićeš svoju ideju od nule do biznis modela. Na tom putovanju imaćeš podršku eksperata i mentora, sa kojima ćeš proći kroz sve važne korake u pokretanju socijalnog preduzeća. Dva najbolja tima iz Srbije odnosno ukupno 12 timova iz regiona, dobiće i dodatnu finansijsku i praktičnu podršku da sprovedu svoju ideju i unaprede razvoj svog poslovanja tokom faze Inkubacije.   

Još uvek se pitaš da li je RISE program prava prilika za tebe? Saznaj šta te sve očekuje na RISE putovanju na RISE INFO SESIJI! 

Više o konkursu na :

https://smartkolektiv.org/aktuelnosti/otvoren-konkurs-budi-deo-rise-putovanja/

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>