JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U PROGRAMU PODRŠKE PRIVREDNIM DRUŠTVIMA ZA USVAJANjE PRINCIPA POSLOVANjA U MEĐUNARODNIM LANCIMA VREDNOSTI U 2023. GODINI

Podržane mere intervencije

Ovim Programom podržava se finansiranje opravdanih troškova nastalih u sprovođenju aktivnosti koje su podržane u okviru mera intervencija Podrška za unapređenje konkurentnosti i digitalizacije i Konsultanstka podrška za unapređenje poslovnih performansi.

TRAJANjE JAVNOG POZIVA – ROK ZA PODNOŠENjE PRIJAVA

Javni poziv je objavljen 29. decembra 2023. godine, i trajaće do utroška sredstava, ili u periodu od 4 meseca od objavljivanja javnog poziva, odnosno do 29. aprila 2024. godine, u zavisnosti od toga koja od navedenih okolnosti nastupi ranije.

 RASPOLOŽIVA SREDSTVA

Za realizaciju ovog programa opredeljen je budžet u iznosu od 50.000.000,00 RSD.

Bespovratna sredstva se mogu dodeliti za finansiranje opravdanih troškova vezanih za realizaciju najmanje dve projektne aktivnosti, od kojih jedna mora biti „Sprovođenje evaluacije poslovnih performansi koja prethodi ulistavanju na referentne interaktivne platforme.

Raspoloživa sredstva se ugovorom odobravaju Korisnicima, dodelom državne pomoći u ukupnom iznosu koji ne može biti veći od 7.000.000,00 RSD.

NAČIN PRIJAVLjIVANjA

Prijave se podnose elektronskim putem na Portalu Agencije, kreiranjem korisničkog naloga na linku https://prijave.ras.gov.rs/principiposlovanja.

Više o konkursu na:

https://ras.gov.rs/rs/javni-poziv-za-ucheshe-u-programu-podrshke-privrednim-drushtvima-za-usvajanje-printsipa-poslovanja-u-medjunarodnim-lantsima-vrednosti-u-2023-godini

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>